Loading

PROMOCIÓ DIMONI VERMELL

Com aconseguir una botella Dimoni Vermell gratis?

Quan arribis al MELIC DEL GÒTIC i el nostre equip de servei t’instal·li en una de les nostres taules, hauràs d’esperar que el cambrer o la cambrera que s’adreci a tu, et demani: “Què vol per beure?”. Tot seguit caldrà que li diguis la contrasenya i el nostre equip de servei prendrà nota, et servirà el que hagis demanat per menjar; i ja saps… que el vi, Dimoni Vermell, no l’hauràs de pagar perquè te l’oferirem gratuïtament per participar en aquest joc.

I ara… et passem la contrasenya, però recorda que és ULTRA-SECRETA!! 🤫:

“A l’hivern, el dimoni vermell, té fred a l’infern”

Aquesta oferta és vàlida tant si vens a demanar unes tapes o si demanes quelcom de la nostra carta. Cal que sàpigues que t’oferirem una botella independent del nombre de comensals que t’acompanyin; has de pensar que el nostre dimoni té molta demanda a l’infern d’aquest bon vi amb D.O de la Terra Alta i elaborat amb les varietats de raïm de: Garnatxa, Merlot, Samsó, Syrah i Cabernet Sauvignon, amb el patrocini de Grup Ferré de Restauració.

Un vi excel·lent del qual podràs gaudir d’una botella gratis cada cop que vinguis a dinar o a sopar a la carta al Melic i ens diguis la contrasenya!!

* Recorda, aquesta promoció no és vàlida amb el menú de mig dia.