Loading

Cuina a la brasa en el gòtic de Barcelona

El restaurant Melic del Gòtic, situat sobre els vestigis d’un antic convent i en ple casc antic de Barcelona, obre les seves portes per oferir-te una deliciosa proposta mediterrània, en un ambient rústic, càlid i amb molta història.

OFERTA GASTRÒNOMICA

El Melic del Gòtic ofereix una àmplia varietat de carns cuinades a la brasa de carbó, acompanyades d’una cuidada selecció d’amanides i guarnicions.
Tots els ingredients són autòctonsi representatius de la dieta mediterrània.
La carta de vins proposa brous de la terra, criances i reserves de les millors denominacions d’origen.

Convent de Montsió s. XV

En l’espai del Melic del Gòtic els murs són l’últim vestigi del convent de Montsió del segle XV.
Formaven part de l’ala sud de l’edifici i els seus habitacles estaven destinats a cel·les de penitència. Anys després, la resta del convent va ser traslladat pedra a pedra a la part alta de la ciutat. Durant els segles següents es va utilitzar com a bodega de vins per als monjos del convent, posteriorment com a taverna i en l’actualitat com a restaurant.
La llegenda explica que cada vegada que un tros d’aquestes pedres es desprèn, l’esperit bondadós d’aquella comunitat rebrolla al local.

El restaurant Melic del Gòtic ofereix productes de qualitat brasejats a la graella i que només obeeixen a un dilema: els productes ben elaborats i amb paciència, només poden obtenir un qualificatiu: Deliciós!

Així és la carta del restaurant, una carta creada per als amants de les carns a la brasa, amanides seleccionades i postres frescos i sans. Bon profit!

HORARI: DE DILLUNS A DIUMENGE DE 13H A 01H

HORARI

De dilluns a diumenge de 13h  a 15:30h

Tel: +34 933 17 19 91
Direcció: Montsio 7, 08002 Barcelona, Espanya
Ubicació Google Maps